Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Un alt dulce care se face repede si nu necesita cine stie ce indemanare,doar vointa.
Galbenusurile se freaca cu zaharul pana se albesc,se adauga apa si uleiul ca la maioneza.Apoi faina si albusurile care au fost batute spuma.Tava de chec se unge si tapeteaza cu faina se toarna mai mult de jumatate din compozitie.In compozitia ramasa se amesteca lingura de cacao si apoi se toarna peste restul compozitiei,jucandu-ne cum avem inspiratie,ca sa combinam cele doua culori.facultativ se pot pune stafide si nuca in compozitie.Se da la cuptor se incerca cu scobitoarea,daca iese curata este gata copt.Se taie rece.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult